Scoop in Linders&Linders, Django Wagner komt naar Grave.

In de TV-Talkshow Linders&Linders heeft burgemeester Roolvink samen met de vaste presentatoren Peter & Jolanda Linders alvast vooruit geblikt naar 2020.

Afgelopen zondag was de eerste aflevering van Linders&Linders Live van het tweede seizoen van de populaire reeks tv-talkshows. Het programma kenmerkt zich door de gezelligheid, interessante onderwerpen en spraakmakende gasten. Dit samen met de losse presentatie stijl waarin vooral Grave en Gravenaren centraal staan.

Vanuit de als tv-studio omgebouwde theaterzaal Royal van Catharinahof ontvingen de presentatoren Peter & Jolanda Linders, dit keer met co-host burgemeester Lex Roolvink enkele gasten uit het vorige seizoen. In de eerste ronde schoven pastoor Aarden van de H. Elisabeth Parochie en ondernemer Harrie de Greeff aan tafel. Harrie vertelde uit eigen ervaring wat de impact is van een bedrijfspand, dit naar aanleiding van de brand bij ABC Restaurants op dinsdag 17 december jl. Het beste wat je kunt doen als je de ondernemer wil steunen is er te gaan eten als de zaak weer open gaat! Pastoor Aarden had een ervaring op zijn netvlies staan met het grootschalig uitrukken van politie en brandweer, nadat een omstander dacht dat de kerk in de fik stond. Dit naar aanleiding van de feestelijke verlichting en vlaggen in de Graafse kleuren, die van afstand leken op een brand in de kerkspits. Als hoofd van de brandweer onderstreepte burgemeester Roolvink het faciliteren van de Gemeente. Zodat de ondernemer in kwestie zo snel mogelijk weer operationeel kan zijn.

Huisband Three of a Kind onder leiding van Geert Minten bracht met zeer veel enthousiasme enkele nummers ten gehore. Zelfs vaste columnist Christan Leenders was in zijn nopjes door de begeleiding van de band tijdens het voordragen van zijn column.
Later in de uitzending had tafelgast Loek Adriaans nog een scoop! Hij haalt als organisator van het Smartlappen festival 2020 top artiesten Django Wagner en Stef Ekkel naar Grave. Zij sluiten met velen anderen het Smartlappen Festival 2020 af op de eerste zondag van juli.

De volgende uitzending van Linders&Linders Live is op zondag 9 februari, met daarbij alle dorstlustige hoogheden, prinsen Carnaval en gevolg uit de Gemeente Grave te gast. Dit alles onder muzikale begeleiding van CV De Kapotte Kachels, bekend van ‘Ik schup ze allemaal over de maas’, Jungletime ft. Johan Vlemmix en Feest-DJ Maarten en De Vier Viltjes.

Deze volgende uitzending is wereldwijd live te volgen via Facebook en de tv kanalen van Omroep Land van Cuijk, via het Ziggo kanaal 40 en het KPN kanaal 1475. En start exact om 14:00 uur.


Meer informatie: Jolanda Linders 0486tv@omroeplvc.nl 06-10544491